Seksualitet

Niels Peter Aggers hjemmeside

 

Hvis man ikke selv kan skabe fremtiden kan man altid stille sig i vejen for den.

 

Revolutionen er kærlighedens kejsersnit. Ikke fordi børnene vil det men fordi borgerskabets kusse er for snæver.

 

 

Introduktion - Seksualitet

 

 

”Make love – not war”.

Frigør seksualiteten og det borgerlige samfund vil falde sammen. Det var, hvad vi troede på den gang i hippietiden. Og det var delvist sandt – men frigørelsen førte jo også en masse rod med sig i form af jalousi, skilsmisser, kønssygdomme osv. – og vi så jo desværre, at pornoindustrien/reklamepusherne kapitaliserede på frigørelsen og ”fri sex” også førte til objektgørelse og en masse delebørn med psykiske ar.

Begyndte faktisk første gang at skrive offentlig om Aids epidemien i 1980´erne – kronik Informationen – udgav bogen Underlivsformer i 80´erne Modtryk, underviste fast på de medicinstuderendes sexologi kurser og holdt et hav af foredrag.

 

Havde historisk fanget det kæmpe paradigmeskifte, da vi fik cafeekulturen, udstillingsseksualiteten – i forhold til tidligere tiders lumre kro/dæmpet belysnings sexualitet. Narcissismens kronede dage.

Arbejdede senere videre med Kræft og seksualitet samt, at sex fysisk/biologisk og forhåbentligt psykisk er sundt – og burde være den ekstra KRAMS faktor.

De forskellige artikler afspejler denne udvikling.

 

Niels Peter Agger